Suzuki SX4 S-Cross

Невже в Suzuki взялись за справу? За змарновані роки усі конкуренти вже встигли або освіжити, або взагалі розробити нові покоління своїх автомобілів. Японці, тим часом, лише вкотре перекроїли морально застарілу "Вітару".

І ось, нарешті, перед нами абсолютно новий продукт - наступник популярного кросовера SX4, якого величатимуть S-Cross.

Автомобіль підріс у габаритах, тож тепер є прямим конкурентом Nissan Qashqai. І саме з ним "судзуківці" порівнюють свою новинку.

S-Cross коротший від "Кашкая" на 3 сантиметри, однак має просторіший салон та більший багажник, об'єм якого становить 430 літрів.

Порадує авто і хорошим оснащенням: вже в базі кросовер має кондиціонер, 7 подушок безпеки та ESP, а в списку опцій є великий панорамний люк та навігація.

Позашляховий потенціал - теж у нормі: кліренс - 18 сантиметрів плюс нова система повного приводу AllGrip з чотирма динамічними режимами.

А ще "Судзукі" легший від "Ніссана" на 300 кг і має кращу аеродинаміку. Тож він швидший і економічніший, якщо говорити про версії з двигуном 1.6.

Suzuki iV-4 Concept

Ось ще один маленький кросовер від Suzuki. Дарма, що на відео - лише його комп'ютерна модель. Японці обіцяють - цей автомобільчик стане реальним вже за 2 роки!

Як називатиметься новинка - не відомо, а поки її нарекли iV-4. Літера i - позначає індивідуальність, V - Vehicle, тобто автомобіль, а 4 - повний привід.

З останніми двома все ясно, а от під індивідуальністю мається на увазі персоналізація при покупці. А саме - широкий вибір матеріалів та кольорів як ззовні, так і всередині.

Серійне виробництво 4.2-метрового кросовера розпочнеться у 2015 році в Угорщині.