Після перерви оглянули, зокрема, чохли з автомобіля Рябіненка, насос, яким могли бити потерпілу, та одяг Ірини Крашкової. Про це розповів адвокат Євген Стельмах.

Він додав, що у насоса виявили помітні зовнішні пошкодження.

"На моє запитання, чи насос таким був або він став таким після події, Рябіненко відповів, що насос був нормальний, а після події став зігнутим. На чохлах автомобіля виявлено кров Крашковой. Рябіненко підтвердив, що це чохли з його автомобіля. А одяг Ірини повністю порваний і забруднений кров'ю", - відзвітував Стельмах.

Читайте також: Ґвалтівники з Врадіївки не визнали своєї вини

Слова адвоката підтвердила представник державного обвинувачення прокурор Наталія Висоцька.

"Дійсно, на речах, які були вилучені з автомобіля Рябіненка, була виявлена ​​кров потерпілої. Що стосується пошкодження насоса, то Рябіненко давав пояснення, що раніше таких пошкоджень не було", - заявила Висоцька.

Під час наступного засідання у "врадіївській справі" допитають свідків підсудних.

Нагадаємо, апеляційний суд Миколаївської області продовжив термін утримання під вартою "врадіївських ґвалтівників" до 25 листопада 2013 року.

Як відомо, 26 червня троє чоловіків жорстоко побили і зґвалтували 29-річну мешканку Врадіївки. Жінці вдалось вижити, вона упізнала ґвалтівників і дала проти них свідчення. Спершу правоохоронці намагалися приховати злочин. Це викликало масові протести у Врадіївці. Люди навіть взяли штурмом місцевий райвідділ.