Сергій Тарута уже прийшов до Печерського суду, щоб взяти участь у сьогоднішньому засіданні у справі Щербаня.

Крім того, до суду прибув син Євгена Щербаня Руслан.

До слова, Державна пенітенціарна служба повідомила, що Юлія Тимошенко відмовилась від етапування до Києва сьогодні на допит Сергія Тарути.

Напередодні суд задовольнив клопотання захисників екс-прем’єра Юлії Тимошенко щодо допиту у рамках досудового розслідування у справі Щербаня бізнесменів Сергія Тарути та Віталія Гайдука.

Як відомо, до суду почали викликати свідків у справі про причетність Юлії Тимошенко до вбивства Євгена Щербаня. Але всі засідання відбулись без обвинуваченої.

Екс-прем'єрку Юлію Тимошенко підозрюють у причетності до вбивства Євгена Щербаня у 1996 році. Вона назвала звинувачення відвертою неправдою.

Генпрокурор України Віктор Пшонка заявив, що інформація про причетність колишньої прем'єрки Юлії Тимошенко до організації вбивства нардепа Євгена Щербаня була озвучена ще 12 років тому. Проте Тимошенко всіляко уникала відповідальності.

За словами другого Президента України Леоніда Кучми, у його часи президентства прокуратура не мала доказів причетності Юлії Тимошенко до вбивства нардепа Євгена Щербаня.