Відтак, націоналіст наполягає на необхідності, якщо факт погрози підтвердять, вжити заходів "прокурорського реагування та притягнення до відповідальності" Войцеховської.

"Дослівно її погроза звучала так: "Тєбя на днях отп…дят, сдєлают із тєбя інваліда і вообще убьют! Я найму бандітов! Я тєбє ето абєщаю! Аднім журналюгой станєт мєньше!" Присутній поряд із Войцеховською працівник міськвиконкому Олександр Плахотний згідно кивав головою, коли депутатка висловлювала свої погрози на адресу журналіста", — розповів свободівець, якого цитує прес-служба партії.

Читайте також: Генпрокуратура хоче, щоб порушення прав журналістів розслідували краще

За його словами, журналіст стверджує: приводом до погроз стало те, що він від імені мешканців мікрорайону звернувся до виконавчого комітету міської ради зі скаргою на роботу ПП "НА-Добробут", що обслуговує житловий фонд.

"Його очолює пані Войцеховська. Журналіст стверджує, що ця особа неодноразово особисто брала участь у побитті громадських активістів. Однозначно, подібна поведінка є неприпустимою для депутата та громадянина України загалом. Ігнорування цього факту та бездіяльність зі сторони правоохоронних органів може спричинити шкоду журналістові Сергієві Левитаненку. Це буде розцінено як втілення в життя погроз депутата. Такий розвиток подій в підсумку може потягнути за собою продовження Врадіївського повстання", — додав Кириленко.

До слова, днями у Луганську напали на тележурналіста каналу "Ірта". Його побили, не забравши при цьому нічого з його речей.

"...Забої були дуже сильними, внаслідок чого Сергій отримав багаточисельні травми - зокрема, у нього зламана щелепа", - повідомив інформаційний портал "Ірта fax".