Зв'язок без зв'язку

Компанія GoTenna представила систему для комунікації в умовах відсутності мобільної мережі та інтернету. Однойменний пристрій масою лише 57 грамів дозволяє обмінюватися текстовими повідомленнями та координатами з іншими користувачами. А от для голосового зв'язку пропускної здатності не достатньо.

Пристрій з'єднується зі смартфоном через Bluetooth, зона покриття – 80 км. На офіційному сайті компанії вже відкрили прийом попередніх замовлень на новинку. За пару GoTenna просять 150 доларів. На ринку пристрій з'явиться восени з удвічі вищим цінником.

Догляд за одягом 2 в 1

Компанія Whirlpool спільно з Procter & Gamble розробили унікальну систему для догляду за одягом. Пристрій під назвою Swash освіжить вбрання і розгладить на ньому складки всього за 10 хвилин. Розробники наголошують – новинка може обробляти навіть найделікатніші вироби з кашеміру та інших матеріалів, а все завдяки унікальній технології.

Для роботи пристрій використовує тепло та картриджі зі спеціальним розчином. У продажу Whirlpool Swash з'явиться восени. Ціна – 500 доларів, комплект з 12 картриджів обійдеться у додаткові 7 доларів.

Ручка для селфі

Корисний аксесуар для любителів "селфі". Ізраїльський винахідник представив спеціальну ручку довжиною 17 з половиною сантиметрів з кріпленням для "Афонів" 5 та 5S.

На думку ентузіаста, його розробка під назвою Fonhandle допоможе зробити вдалий і якісний автопортрет, захопивши якомога більше антуражу. Крім того, з такою ручкою зручніше говорити по телефону – переконує ізраїльтянин.

Наразі на ресурсі Kickstarter можна оформити попереднє замовлення на Fonhandle за 13 доларів. Поставки планують розпочати у листопаді.