Про це повідомляє "ЛігаБізнесІнформ" з посиланням на двох топ-менеджерів інших телеканалів.

За інформацією видання, розглядається також частковий продаж телеканалу з правом управління його редакцією.

Учасники ринку запевняють, що стартова ціна в $30 мільйонів в кілька разів перевищує ринкову, але це свідчить, що реальні власники більше не хочуть фінансувати канал. Інформаційні телеканали цікаві в першу чергу політикам, тому нових покупців варто очікувати з їх числа, вважає директор одного телеканалу.

Повідомляється, що у "112" є проблеми з Нацрадою з питань теле- і радіомовлення, яка винесла каналу попередження за невідповідність програмної концепції супутниковій ліцензії. Канал претензії не усунув, але Нацрада наразі не стала виносити друге попередження.

Раніше вже повідомлялося про "розпродаж" близьких до "Сім'ї" медіаактивів: цифрових телеканалів Ескулап, Голдбері та Вінтаж, телеканалу UBR, що входить в холдинг Мультимедіа інвест груп (газета Вести, журнал Вести Репортер, Радіо Вести тощо).

Як відомо, у розслідуванні журналістів "Наші гроші" йшлося, що одним з бенефіціарів каналу "112" є екс-міністр МВС Віталій Захарченко.

До слова, на думку міністра інформаційної політики Юрія Стеця, українським каналам треба відмовитись від показу російських серіалів, а також фільмів з персонами нон-грата.