З 1 липня Телеканал новин "24" протягом місяця щодня даруватиме своїм глядачам новий сучасний навігатор Garmin Nuvi 2555 серії "Престиж" із великим 5-дюймовим екраном! І це ФАКТ! Беріть участь в акції та перемагайте!

Найдетальніші карти України від компанії «Аероскан» із безкоштовним оновленням, 1384 населених пункти України із можливістю деталізованого пошуку адреси, розрахунок маршрутів із врахуванням ситуації на дорогах – це далеко не повний перелік переваг Garmin Nuvi.

Липень – прекрасна пора для подорожей із сім’єю на авто, а сучасний навігатор стане найкращим помічником і порадником в дорозі!

Все просто: дивись Телеканал новин «24», дочекайся кодового слова і відправ його на короткий номер 7160! Розіграш щодня о 17:00 в прямому ефірі на сайті 24tv.ua! Вартість SMS — 1 гривня. Акція діє з 1 по 31 липня!

Для того, щоб стати щасливим власником Garmin Nuvi, необхідно:

1. Уважно дивитися Телеканал новин «24» і запам’ятати слово-код дня, яке з’явиться в ефірі кожні півгодини;

2. Відправити це слово-код у той же день до 24:00 на короткий номер 7160.

3. Слово-код кожного дня буде іншим, важливо не відкладати і вчасно його надіслати, розіграш відбудеться на наступний день серед усіх, хто вчасно надіслав правильне слово-код напередодні, переможця буде обрано за допомогою www.random.org.

4. Розіграш проходитиме щодня о 17:00 в прямому ефірі на сайті 24tv.ua.

— Акція триватиме з 1 по 31 липня 2013 року.
— Кількість надісланих SMS збільшує шанси на перемогу.
— Вартість відправлення SMS на короткий номер 7160 складає 1,00 грн. з урахуванням ПДВ, додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% з вартості послуги без урахування ПДВ.
— Послуга надається абонентам всіх національних GSM-операторів України.
— Тільки для повнолітніх.

Усі умови акції

Телеканал новин «24» бажає вам вдалих подорожей із Garmin Nuvi, і чекаємо на Ваші SMS із правильним словом-кодом на номер 7160.