Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

Сили АТО проводять перегрупування з метою продовження активних дій, у відповідь терористи намагаються зірвати блокування їх опорних пунктів. Найбільш активно контрдії проводяться терористами в районі Луганська, Донецька, Стаханова і Алчевська,
— зазначив Тимчук

За його словами, в районах Горлівки та Свердловська триває накопичення сил і засобів терористів. Спостерігається перекидання терористичних груп в райони Ровеньків, Сніжного, Тореза та Шахтарська.

У прикордонних районах, пише Тимчук, відзначається зниження активності терористичних груп, однак тривають обстріли позицій сил АТО з території Росії.

Читайте також: Сили АТО відійшли з Ясинуватої, — Лисенко

Зокрема, було двічі проведено обстріли позицій сил АТО з території Росії — в районі н.п. Дякове і ротної тактичної групи поблизу держкордону. Вогонь вівся зі ствольної артилерії і мінометів.

Крім того, з РСЗВ БМ-21 "Град" було обстріляно позиції українських силовиків у районі н.п. Новоаннівка та аеропорту в Луганську. Також з мінометів, стрілецької зброї і автоматичних гранатометів обстріляні три блокпоста сил АТО.

Зазначимо, Донецька міськрада повідомляє про двох загиблих мирних жителів у результаті бойових дій на кордоні Петровського району Донецька, села Олександрівка та міста Мар'їнка.