Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи "Інформаційний Спротив" Дмитро Тимчук.

На окремих ділянках бойовики і російські найманці намагаються атакувати передові позиції українських військ. Основну активність бойовики проявляють на донецькому напрямку. Зокрема, протягом останньої доби із застосуванням артилерії і важкого піхотного озброєння були обстріляні позиції українських військ в районі Авдіївки, а також в районі населених пунктів Красногорівка, Опитне, Тоненьке.

На ділянці від н.п. Красногорівка до району на південний захід н.п. Горлівка, разом з обстрілами із застосуванням ствольної і реактивної артилерії, відзначаються спроби терористів витіснити українські війська з їхніх позицій шляхом проведення наступальних дій. На цей момент ці спроби блокуються українськими військами, але противник продовжує нарощувати свої сили в даному районі,
— пише Тимчук.

За його даними, розгорнуті на цьому напрямку формування російсько-терористичних військ (тактична група чисельністю 500 чол. в районі Ясинуватої і резервні формування, що діють з Куйбишевського і Київського районів Донецька, загальною кількістю до 2000 осіб) отримують підкріплення і техніку. В даному районі зафіксовано дію чотирьох броне груп терористів, загальна кількість танків, яку противник зосередив на порівняно вузькій ділянці, перевищила 25 одиниць.

Нагадаємо, 1 березня, противник 17 разів порушував режим припинення вогню. Свою активність терористи зосередили на донецькому напрямку, де зафіксовано 8 випадків обстрілів позицій сил АТО і мирних населених пунктів.