До загибелі ще 5 бойовиків призвів багатогодинний бій на південній околиці Луганська біля місцевої прикордонної частини.

"Вісім людей загинули безпосередньо після авіаобстрілу будівлі обладміністрації, і п'ять наших хлопців загинули в бою з прикордонниками на околиці Луганська", - сказав "Інтерфаксу" представник прес-служби "ЛНР".

За його словами, багато тяжко поранених бойовиків доставлено в місцеві лікарні.

У будівлі Луганської облдержадміністрації прогримів вибух. У терористичній організації "ЛНР" повідомляють про численні жертви як серед бойовиків, так і серед мирного населення. Терористи звинувачують українських військових.

Прес-офіцер антитерористичної операції Олексій Дмитрашевський повідомив, що вибух у Луганській обласній державній адміністрації стався всередині будівлі, українські військові не обстрілювали будівлю.

Генерал ЗСУ Олександр Розмазнін стверджує, що вибух у будівлі Луганської обладміністрації був викликаний обстрілом з ПЗРК з будівлі обласної СБУ, в якому перебували бойовики.

Через вибух у Луганській обласній державній адміністрації загинули семеро людей.

Крім того, за інформацією речника Штабу АТО Владислава Селезньова, українська авіація у Луганську знищила два блокпости із бойовиками.