Про це повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

Вчорашній день (20.02) та минула ніч на контрольованій Україною території Луганщини не були спокійними, під обстріли потрапили три населені пункти — Попасна, Троїцьке та Кримське,
— йдеться у повідомленні.

Попасну після 19-ї години обстріляли з артилерії. Снаряди вибухнули на околиці, де розташовані опорні пункти українських силовиків. За даними Москаля, постраждалих та руйнувань немає.

У Троїцькому (Попаснянський район, недалеко від Дебальцева) протягом вечора не вщухала стрілянина. Позиції збройних сил України обстрілювали з артилерії та "Градів". Інформації про поранених чи загиблих серед мирних мешканців немає.

Околиці Кримського (Новоайдарський район, поблизу колишнього 31-го блокпосту) обстрілювали з боку окупованих бойовиками Сокільників.

На решті контрольованої Україною території Луганщини зберігається вогнева тиша,
— повідомляє голова Луганської ОДА.

Обійшлося без обстрілів у Станиці Луганській, Трьохізбенці, Новотошківці, Золотому, Гірському, Щасті, Нижньому, Світличному. Ремонтні бригади продовжують відновлювати перебиті попередніми бойовими діями комунікації. У більшості населених пунктів на лінії вогню працюють усі системи життєзабезпечення.