Про це РБК-Україна повідомили в "Батьківщині".

"Юлія Тимошенко бере участь в екстреному засіданні РНБО. Не виключено, що буде прийнято рішення і необхідно буде ініціювати проведення переговорів з вищим російським керівництвом. Поки що інформацію про те, що Юлія Тимошенко, Олександр Турчинов і частина РНБО мають намір вже сьогодні виїхати до Москви на переговори, підтвердити не можемо. Все відбувається в авральному режимі, рішення приймаються кожні п'ять хвилин", - повідомив співрозмовник видання.

При цьому прес-секретар Тимошенко Марина Сорока також не підтверджує інформацію про можливий візит лідера "Батьківщини" до Москви. Сорока лише додала, що їде на засідання РНБО.

Нагадаємо, під час позачергового засідання Рада Федерації Росії підтримала пропозицію президента Володимира Путіна про введення Збройних сил РФ на територію України.

"Правий сектор" у зв’язку з заявою Росії про введення військ в Україну звернувся до кримсько-татарського народу. Рух закликає боротися кримських татар проти російської окупації.

Віце-спікер парламенту Руслан Кошулинський зауважив, що завтра під час засідання Ради нардепи можуть ввести в Україні надзвичайний або воєнний стан. Якщо сьогодні таке рішення прийме РНБО.