До справи не залучили лише роздруківки з інтернету щодо заяв Віктора Ющенка про те, що Тимошенко діяла всупереч його директивам, та заборону Ющенка прем’єр-міністру втручатися у діяльністю "Нафтогазу" від 2005 року. Водночас, до газової справи долучена також постанова Головної військової прокуратури Російської Федерації за 2005 рік про закриття кримінальної справи проти Тимошенко у зв’язку з закінченням терміну давності. Підсудна назвала цей документ фальшивкою.

"Це – не просто криза жанру, це доводить, що у прокуратури нема проти мене доказів. Тому вона повертається до подій 1996 року і намагається дискредитувати мене далі", - заявила Тимошенко.

На думку екс-прем'єра, цей документ є фальшивкою, адже оригінальний документ не міг бути завірений Генпрокуратурою України. Юлія Тимошенко заявила, що взагалі не існує оригіналу цього документа.

"Це – чиста фальшивка. Вона нічого спільного з реальністю немає", - сказала вона, наголосивши, що з боку захисту документів подібного роду досі ще не приймали.

Після винесення рішення суду про долучення цих документів захисник Тимошенко Микола Сірий вніс клопотання про спрямування запиту до Військової прокуратури Росії з метою отримання завіреної копії постанови цього відомства для перевірки автентичності тексту. Згодом Тимошенко попросила у судді 2 дні на ознайомлення з матеріалами, однак Родіон Кірєєв дав захисту лише 20 хвилин.