Як пише видання, Тимошенко, як і раніше, бачить себе організатором перемоги над Віктором Януковичем у 2015 році.

Так, тітка Тимошенко Антоніна Ульяхіна розповіла, що екс-прем'єра пригнічують різні обмеження. Наприклад, на спілкування з близькими. Але Ульяхіна впевнена, що всі ці складні умови лише загартували її племінницю .

"Юлія Володимирівна, з одного боку, звичайно ж, жива людина, з іншого боку - це найсильніший політичний важковаговик. І повірте, у неї характер такий що дай бог нам усім", - сказав захисник Сергій Власенко. За його словами, Тимошенко "знаходиться у відмінній бойовій формі".

Однопартієць Тимошенко, нардеп Сергій Сас вважає, що вона важко переносить відсутність мобільного зв'язку та інтернету. І додав, що Тимошенко намагається реагувати на будь-які важливі події в Україні та за кордоном.

"Вона тримається на православній вірі", - наголосив нардеп і повідомив, що останній раз відвідував її 17 жовтня, і Тимошенко була в гарному настрої.

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк розповів, що Тимошенко в лікарні читає багато книжок.

"Я подивився на підбірку філософії, яку вона читає, і сказав, що в принципі мені теж потрібно витратити два роки для того, щоб підтягнутися (до її рівня)", - сказав політик Корреспонденту.

Заступник голови фракції "Батьківщина" Арсен Аваков уточнив, що Тимошенко читає філософську літературу, зокрема, і твори Іммануїла Канта. Він переконаний, що вона дійсно їх читає, адже в книгах безліч закладок.

Аваков єдиний згадав про зовнішність екс-прем'єра. Його приємно здивувало, що, незважаючи на хворобу, Тимошенко продовжує добре виглядати. "Але тільки схудла, і косичка стала коротшою", - додав Аваков.