Про це вона сказала в письмовому інтерв'ю "Дзеркалу тижня", яке цитує прес-служба партії "Батьківщина".

"Сьогодні, я вважаю, що список об’єднаної опозиції може очолити Арсеній Яценюк. Арсе­ній безумовно заслуговує на повагу, бо зміг подолати нашу хронічну національно-демократичну хворобу – гетьманство. Він включився у процес об’єднання", – зазначила політик.

"Я вже зараз передчуваю, як "незалежні" політологи та соціологи на всіх каналах ТБ будуть аргументовано доводити, що Яценюку не можна йти в одному списку з націоналістом Олегом Тягнибоком, що самому Олегові смертельно небезпечно єднатися з "олігархічною" "Батьківщиною", а Віталію Кличку не варто світитися в шерензі "старих облич", – відзначила Тимошенко.

"Саме так нас і хочуть не допустити до об’єднання. Але це – примітивна маніпуляція", – запевнила лідер партії.

"Перифразуючи вислів про верблюда та вушко голки, можу сказати, що легше Яценюку потрапити в Качанівську колонію (до мене, маю на увазі, на побачення, він десь тут ходить за парканом, я йому вдячна за це), ніж роз’єднаній опозиції виграти вибори…", – підсумувала вона.

Нагадаємо, "Українська правда" з посиланням на джерела повідомила, що Тимошенко підписала декларацію з Яценюком про спільну участь у виборах. Згідно з цим документом, першим номером у списку буде Арсеній Яценюк.

Очікується, що про це оголосять 23 квітня.