Вже тиждень люди стоять на Євромайданах. До Вашої уваги - Топ-7 цікавих фактів з протестів за цей тиждень.

Євромайдани у 46 містах 22 країн світу

Акції на підтримку євроінтеграційного шляху України провели у 46 містах 22 країн світу. Люди збираються як в обласних центрах України, так і за кордоном. На підтримку євроінтеграційного шляху України мітингували навіть в Індії та Південній Кореї.

Більше мільйона українців усього світу вийшли на Євромайдани

Хвиля Євромайданів на підтримку євроінтеграції України прокотилася по всьому світі: на головні площі міст виходили у майже всіх областях України та інших країнах Планети.

100-метровий лист до Президента

Учасники Євромайдану написали стометрового листа "донецькому султану". Мітингувальники створили звернення Віктору Януковичу на рулоні білої тканини.

Тимошенко привітали на Євромайдані

У день народження опозиціонерки Юлії Тимошенко активісти Євромайдану привітали її просто з мітингу. Дехто приніс на Майдан квіти для ув’язненої.

Об’єднатися у живий ланцюг

Активісти Євромайдану готують на підтримку підписання Угоди про асоціацію між Україною й Євросоюзом створити живий ланцюг. Акція запланована на завтра.

Дитячий Євомайдан

У Львові молоді матусі, які не мають можливості поїхати на столичний Євромайдан, влаштували дитячий міні-Євромайдан.

56 тисяч людей підписалися за санкції проти Януковича

Під петицією до уряду США з вимогою запровадити персональні фінансові санкції проти Віктора Януковича та членів українського уряду підписалося вже 56 тисяч людей з необхідних 100 тисяч.