Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

Терористи намагаються локалізувати підступи до донецького аеропорту встановлюючи фугасні пастки. Наші воїни у свою чергу зачищають територію від вибухонебезпечних предметів. На жаль, сьогодні, при спробі зачистки території поблизу аеропорта "Донецьк" підірвались на фугасі 3 віськовослужбовця. Один з них загинув, — йдеться у повідоленні.

Загалом, втрати сил АТО за день склали 8 осіб: один загиблий та восьмеро отримали поранення різного ступеня важкості. Поранених госпіталізовано.

Тим часом в Донецький аеропорт сьогодні опівдні прорвався конвой, який доставив "кіборгам" воду та продукти харчування. Незважаючи на обстріл зі сторони бойовиків, вантаж було розвантажено в одному з терміналів. Після розвантаження автомобільна техніка повернулася у пункт попередньої дислокації. Втрат серед учасників конвою не має.

Терористи продовжують провокувати українські війська на відкриття вогню. Сьогодні бойові розрахунки нарізної та реактивної артилерії наших військ нанесли 24 вогневих удари по розвіданих позиціях ворога.

Усі вогневі завдання виконувались виключно у випадках, коли це не наражало на небезпеку мирне населення, — повідомляє прес-центр АТО.

Нагадаємо, за словами речника Інфоцентру РНБО Андрія Лисенка, Російська Федерація вперше після оголошення перемир’я обстріляла українські позиції зі своєї території.