Блумберг наголосив, що Джохар Царнаєв, підозрюваний, який вижив, розповів ФБР, що він та його брат "спонтанно" вирішили, що наступним буде Нью-Йорк.

Водночас, комісар поліції Реймонд Келлі відзначив, що підозрювані брати планували минулого четверга викрасти авто й відправитися на ньому із Бостона до Нью-Йорку.

Проте, цей план провалився, коли вони зрозуміли, що у авто недостатньо пального, тоді вони наказали водієві зупинитися на найближчій АЗС, – розповів Келлі, і додав, що водій зміг втекти, тож попередив поліцію, яка перехопила авто, після чого й відбулася стрілянина.

Після 16 годин допиту Царнаев перестав відповідати на запитання слідчих: йому зачитали його законні права зберігати мовчання і надали адвоката, – повідомляють американські ЗМІ.

Нагадаємо, два вибухи пролунали під час Бостонського марафону 15 квітня. Унаслідок теракту загинуло троє осіб. В організації теракту підозрюють братів Царнаєвих.

Постраждалих унаслідок теракту в Бостоні виявилося понад 260, а не 180, як вважали раніше. Багато людей вирішили звернутися за медичною допомогою лише після того, як часткова втрата слуху та шум у вухах не минали впродовж кількох днів після вибухів.