"Це шокуюча інформація. Це удар не лише по Львову, а це удар по Україні. Футбольні експерти не могли зрозуміти, чому таке жорстке покарання для львівського стадіону. Читаючи цей лист, стає зрозуміло: якщо ФФУ сама попросила, то відповідним чином і відреагували", — заявив Садовий.

Читайте також: ФФУ звинуватила журналістів у провокації

За його словами, зараз важливо з’ясувати, чи такою є позиція Федерації, чи це була позиція віце-президента. І нагадав, що у департаменті інформації ФФУ сказали, буцімто лист неправильно потрактовано.

А що тут неправильно потрактовано, якщо чорним по білому пишеться про позбавлення нашого стадіону прав приймати міжнародні змагання? Це прецедент, який треба розслідувати футбольною спільнотою України,
— наголосив львівський міський голова.

Він наголосив, що завтра перебуватиме у столиці на засіданні Олімпійського комітету, де буде присутній і президент ФФУ Коньков.

"Це буде перше питання, яке я йому поставлю. Це вперше, коли в українському футболі стається така подія. Ніколи футбольні функціонери держави не здавали", ― сказав він, додавши, що такий лист посилює натяки, що це була спланована провокація, відтак повинна бути жорстка реакція.

Нагадаємо, перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко звертався з листом до FIFA, в якому власноруч запропонував дискваліфікувати "Арену Львів". Це випливає з документу, копія якого є в розпорядженні сайту "Футбол 24".