У Волинській області в окрузі №22 обрано представника "Народного фронту" Ігоря Лапіна.

Визнані переможцями самовисуванець Андрій Білецький (командир полку патрульної служби міліції особливого призначення "Азов" ГУ МВС у Київській області) по округу №217 у Києві та Євген Бакулін (екс-глава правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України") по округу №106 в Луганській області.

По округах Житомирської області визнані обраними самовисуванці, чинні парламентарі від групи "Суверенна європейська Україна" Володимир Литвин і Віктор Развадовський (№65 і №67).

Крім того до Ради потрапили Юрій Левченко від партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" в окрузі №223 у Києві, Ярослав Дубневич від партії "Блоку Петра Порошенка" в окрузі №120 у Львівській області (депутат Ради від УДАР) і самовисуванець Валерій Писаренко в окрузі №168 Харківської області (парламентарій від фракції Партії регіонів).

Всього ЦВК визнав обраними по одномандатних округах вже 167 депутатів, залишилося оголосити ще 31.

Нагадаємо, сьогодні останній день, коли ЦВК має оголосити офіційні результати виборів.

Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський прогнозує, що завтра ввечері ЦВК офіційно оголосить результати позачергових парламентських виборів у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.