Згідно з протоколом ЦВК про результати виборів у багатомандатному загальнодержавному окрузі, який підписали всі 15 членів комісії, за партію "Народний фронт" проголосували 22,14% виборців, за "Блок Петра Порошенка" - 21,81%, за "Об'єднання "Самопоміч" - 10,97%, за "Опозиційний блок" - 9,43%, за Радикальну партію Олега Ляшка - 7,44%, за Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" - 5,58%.

Таким чином "Народний фронт" отримав 64 депутатських мандати, Блок Петра Порошенка - 63, "Самопоміч" - 32, Опозиційний блок - 27, Радикальна партія - 22, "Батьківщина" - 17.

Всього за пропорційною складовою обрано 225 народних депутатів.

ВО "Свобода", як і всі інші 23 партії, які брали участь у виборах за пропорційною складовою, не подолала 5%-й бар'єр, набравши 4,71% голосів виборців.

"Народний фронт" є лідером симпатій виборців у Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській та Чернівецькій областях, "Блок Петра Порошенка" - у Вінницькій, Закарпатській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Херсонській, Чернігівській областях та місті Києві, "Опозиційний блок" - в Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській та Харківській областях.

Згідно з Законом, офіційні результати позачергових парламентських виборів мають бути оприлюднені шляхом публікації в газетах "Голос України" і "Урядовий кур'єр" не пізніше, ніж через п'ять днів після їх встановлення, тобто не пізніше 15 листопада.

Як відомо, станом на 20:40 ЦВК визнала обраними 193-х народних депутатів-самовисуванців. Центральній виборчій комісії залишилося визнати ще п'ятьох депутатів.