"Ми зараз терміново, разом з нашими партнерами зі "Свободи", виїжджаємо до цих ОВК. Ми поїдемо на всі округи, де гальмується підрахунок", – заявив Арсеній Яценюк.

Також лідер опозиції нагадав, що це округи, за якими балотуються Олександр Бригінець, Сергій Терьохін, Ксенія Ляпіна, В'ячеслав Кутовий, а також кандидати від "Свободи" Левченко та Ільєнко. Спершу вони виїхали в округ Терьохіна.

За словами Турчинова та Яценюка, вони мають намір вимагати термінового скликання цих ОВК. Більше того, вони окремо звернулися до усіх громадян з проханням прийти до приміщень цих комісій й захистити свій вибір.

"Їдемо на округ доТерьохіна.Будемо дотискати всі ОВК,які не приймають протоколи від дільничних комісій.Якщо раптом ви поруч,підходьте також.Пр-т 40-річчя Жовтня,22/1", – написав Турчинов на своїй сторінці у Facebook.

До слова, на думку представника Партії регіонів у ЦВК Владислава Забарського цьогорічні вибори народних депутатів дуже нудні. Більше того, він переконаний, що перемога "Свободи" – це програш опозиції.