"У відповідь засуджена кричить, що все фальшується і говорить про те, що вимагає побачення, хоча при цьому навіть не підводиться зі стільця і не збирається виходити з кімнати на запрошення керівника пенітенціарної установи", – запевняють тюремники.

За словами самого Колпащікова, він не вперше пропонує Тимошенко допомогу, та засуджена начебто на його пропозиції не реагує

"Все це нагадує цирк і не більше. Я стою поряд, пропоную пройти до кімнати, пропоную свою допомогу, пропоную провести її до кімнати, вона навіть не повертається в мою сторону і монотонно повторює одні й ті самі тези. Як бути в такій ситуації, як ще вмовити її вийти до депутатів, я, якщо чесно, вже не знаю… Вона постійно кричить,що фальшується, але що фальшується? Ми вимушено фіксуємо її поведінку на відео, інакше в нас немає іншого шляху. Інакше просто ніхто не повірить в те, що засуджена здатна таке робити, а так все чітко видно, і робіть висновки самі…", – каже він.

Також тюремники кажуть, що деякі політики "свідомо поширюють неправдиву інформацію» про те, що сьогодні відбувалося у лікарні з "власних політичних мотивів".

Нагадаємо, сьогодні лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, перший заступник голови ВО "Батьківщина" Олександр Турчинов і екс-глава МВС Юрій Луценко більше не змогли потрапити на побачення з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.

Як зазначили на сайті Держпенітенціарної служби України, "засуджена повідомила, що не має наміру пройти до кімнати побачень для зустрічі із депутатами, які прибули до неї".