"Якщо Леонід Черновецький буде кричати на всіх конференціях, що його політично переслідують, і на додаток до політичного переслідування команда нібито інакодумців також буде говорити про ущемлення місцевого самоврядування - чи дуже добре це буде виглядати для влади?

Я думаю, що саме цим Леонід Черновецький і шантажує владу. І тепер не будуть відкриватися кримінальні справи та забирати чиєсь майно", - заявив на прес-конференції в п'ятницю депутат Київради Валерій Карпунцов (фракція Блоку Кличка).

Він також зазначив, що на сьогоднішній день ситуація в Києві "стабільна" і в Київраді діє "стабільна більшість".

Депутат Київради Олександр Бригинець вважає, що вибори мера в Києві відбудуться одночасно з виборами до Верховної Ради в 2012 році.

При цьому він вважає, що кандидатом від діючої влади на посаду мера буде висунутий не нинішній глава КМДА Олександр Попов. На думку депутата, "до сьогоднішнього дня весь позитив нової влади будувався на критиці влади попередньої. З сьогоднішнього дня цього вже не буде.

Оскільки реальних успіхів нової влади немає, це катастрофа, за такої ситуації рейтинг Попова рости не може, оскільки всі успіхи, які існують у Києві, так чи інакше приписуються Азарову, оскільки все робиться за гроші Кабінету міністрів".