Новий "ноут" має 10,1-дюймовий дисплей із роздільною здатністю 1280×800 точок. В "серці" пристрою — 2-ядерний процесор з частотою 1,4 ГГц і один гігабайт "оперативки". На вибір користувача доступні моделі з 8, 16 і 32 гігабайтами вбудованої флеш-пам’яті. Розширити внутрішню пам’ять можна за допомогою карт пам’яті формату microSD ємністю до 32 гігабайтів. З бездротових інтерфейсів доступні Wi-Fi та Bluetooth 3.0. Також у новинці реалізована підтримка високошвидкісного стандарту передачі даних HSPA+.

Для здійснення навігації впроваджена підтримка систем GPS і Glonass. На задній панелі розташована 3-мегапіксельна камера, а на передній панелі — 2-мегапіксельна камера. В якості операційної системи використовується Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Окремо наголошується, що в представленому пристрої реалізована можливість введення інформації за допомогою стилуса.

При цьому також впроваджена підтримка функції S Pen, яка дозволяє за допомогою стилуса робити позначки (S Note), малювати зображення (Shape Match), вводити математичні формули (Formula Match). Також планшет містить встановлені додатки Adobe Photoshop Touch і Ideas.