Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина". Депутат облради звернувся до голови СБУ з вимогою розпочати слідство та дати відповідну кваліфікацію цій події.

Варченко розповів, що вчора на обласному радіо він повідомив про свій намір поїхати у Київ на Євромайдан "з речами, харчами та ліками".

"А сьогодні, перед поїздкою, я раптом побачив, що у передньому колесі автомобіля наполовину викручені п’ять болтів", - сказав він.

Політик зауважив, що в машині також були діти.

"Чітко зрозумілий розрахунок, болти на швидкості вилітають з гнізд - машина перекидається. У автомобілі було п’ятеро осіб. Окрім мене та мого товариша - діти 11-ти і 12-ти років, а також хлопець 19-ти років", - зазначив Варченко.

Опозиціонер підозрює, що за замахом на його життя стоять "два харківських персонажі" - голова облдержадміністрації Добкін та мер Харкова Кернес.

"Я абсолютно переконаний, без їхнього замовлення не обійшлося. Хлопці, ви загралися, ви мене не зупините", - наголосив Варченко.

Він наголосив, що Добкін і Кернес вже показували неадекватну реакцію на його політичну діяльність.

Варченка додав, що у нього немає бізнесу, немає конфліктів з людьми, а займається він лише політичною діяльністю.

Нагадаємо, раніше на Харківщині спалили автомобіль народного депутата від фракції ВО "Свобода" Ігоря Швайки, коли він з дружиною і новонародженою донькою був у пологовому будинку.