Потерпілим надали допомогу на медпосту, розташованому в дворі палацу Сент-Евек. Інші особи добирались в лікарні самі (своїми силами), що доводить велику кількість потерпілих. У потерпілих різні ступені важкості травм.

Раніше повідомлялось, що загинули чотири людини на площі Сен-Ламбер в Ліежі, серед них були підлітки 15 і 16 років, літня жінка, затійник теракту Нордін Амрані.75 осіб отримали поранення.

Амрані обстріляв людей, що стояли на автобусній зупинці, а згодом закидав її гранатами. Поки невідомо, чи нападник покінчив життя самогубством чи загинув випадково.

Також йшла мова, що злочинців було троє. Проте за уточненою інформацією Амрані діяв один. Неподалік від місця трагедії поліція виявила автомобіль злочинця. Стражі порядку повідомляють, що в Амрані було кримінальне минуле, він вже був у в'язниці за незаконне зберігання зброї та вирощування марихуани.

Від різних ЗМІ надходять суперечливі дані про мотиви нападу. За одними даними, мова йде про теракт. За іншими, про спробу звільнення когось, хто перебував у цей час у палаці правосуддя, який розташований поблизу від місця події.

Проте, трохи пізніше глава бельгійського уряду Еліо ді Рупо повідомив, що випадок у місті Льєж не має відношення до тероризму.