"Русское национальное единство" проводить регулярний набір і відправляє добровольців для захисту росіян і російськомовних людей на території України. Спорядимо, навчимо, відправимо. Набір проводиться для чоловіків старших 23-х років, що проходили службу в лавах Збройних Сил, — закликають в організації.

Охочим допомогти бойовикам на Донбасі пропонують зв’язатися з організацією через соцмережі і навіть конкретного користувача, якому потрібно залишити заявку. Для бажаючих є і номер банківської картки.

Добровольцям обіцяють, що в так звану "Новоросію" вони їхатимуть за маршрутом Білорусія — РФ — "Новоросія", а не через Україну. Більше того — у повідомленні неонацисти вживають зворот "територія колишньої України".

"Всі координатори — російські громадяни і знаходяться на території РФ. У нас союзна держава і кордони відкриті", — наголошують вербувальники.

До слова, у Санкт-Петербурзі відбувся "Міжнародний російський консервативний форум". Росія запросила представників Європи, а в західній пресі форум вже прозвали "зльотом неонацистів".