"Близько 14:30 в районі залізничного переїзду в населеному пункті Станиця Луганська Луганської області група бойовиків вчинила спробу прориву на територію, контрольовану законною українською владою", — повідомляє прес-служба МВС.

В ході жорстокого швидкоплинного бою з ліквідації цього прориву героїчно загинули двоє співробітників батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Чернігів". Ще один їхній колега пізніше помер у лікарні. П'ятеро співробітників отримали поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалим надана медична допомога.

Також повідомляється, що ворог зазнав втрат і був відкинутий. "Міліцейський гарнізон Станично-Луганського району продовжує виконання бойових завдань по боротьбі з терористами, а також по підтриманню законності і правопорядк", — зазначили у відомстві.

Над Станицею Луганською був, є і буде Державний прапор України,
— наголосив начальник Департаменту організації діяльності підрозділів міліції особливого призначення МВС України Віктор Чалаван.

Додамо, Рада національної безпеки і оборони фіксує підготовку терористів і російських військових до наступальних операцій в зоні проведення АТО.