З травмами середньої тяжкості чоловіка доставили до Київської лікарні швидкої допомоги. Напад депутат пов’язує з власними розслідуваннями - зокрема в питаннях "чиновницьких зловживань" та місцевих "земельних переділів". Мовляв, його навіть попереджали, аби "не ліз не в свої справи".

“У мене немає ніякого бізнесу, я бізнес не веду, тому в мене не можу бути ніяких бізнес конфліктів, в мене немає побутових конфліктів. Це були не хулігани. Портфель у мене могли забрати, ніхто не забирав, по кишенях не лазив, телефони не забирав, цієї мети не було. Єдина сфера діяльності, де в мене є дійсно конфлікти з певними інтересами, які там стоять - це моя депутатська діяльність і громадська діяльність”, - каже депутат Броварської міської ради Павло Різаненко.

Правоохоронці вже розпочали розслідування та шукають свідків інциденту.

“З’ясувавши всі обставини, провівши перевірку, погодивши з прокуратурою міліція міста Броварів порушила кримінальну справу за статтею 296, частиною 1 – хуліганство, і в рамках цієї вже кримінальної справи буде проводитися детальніший розбір, встановлення цих осіб, які скоїли напад”, - каже керівник прес-служби управління МВС Київської обл. Микола Жукович.

“Хочеться, щоб це було доведено до кінця. Одна справа знайти виконавців, але за цим є замовники. Одна справа порушити, але ви мабуть чули про багато випадків, коли справи порушуються, потім заминаються, потім нікого не знаходять”, - каже депутат Броварської міської ради Павло Різаненко.

У партійні кольори потерпілий депутат цей напад не зафарбовує. Каже, в межах невеликого міста з ласими земельними ділянками - партійні кордони взагалі зникають.