"Відомо, що підрозділи 9 омсбр та 288 артбр ЗС РФ перебувають у прикордонних з Україною районах Ростовської та Бєлгородської областей", — йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Окрім того, прикордонники зафіксували рух колони — близько 30 танків — на ділянці Брянської області поблизу кордону з Україною та значне угрупування бронетехніки поблизу населеного пункту Новошахтинськ Ростовської області.

Учора вранці, додають прикордонники, в районі позиції Збройних сил РФ на газорозподільній станції (поблизу населеного пункту Стрілкове Херсонської області) зафіксували вихід на вогневі позиції та розгортання в бойовий порядок підрозділів ЗС РФ: 4 танки, 3 БТРи, до 100 людей особового складу.

Також було помічено рух 2-х колон (по 7 гаубиць в кожній) з міста Сімферополя в напрямку міста Джанкой, які в подальшому прямують до населеного пункту Перекоп,
— зазначають у прес-службі.

Також прикордонники підтвердили, що сьогодні вранці, 20 липня, з 4 до 5 години, відбувся мінометний обстріл позицій прикордонників поблизу ППр "Червонопартизанськ". Постраждалих немає.

Нагадаємо, раніше група "Інформаційний опір" повідомляла, що у ніч на сьогодні, 20 липня, з території Росії двічі обстріляли позиції сил АТО в прикордонних районах.