Євромайдан - жесть

"Дивлюся 5 канал. Жесть! Нова баба Параска — раз, стара Руслана — два, моль-Луценко — три, біснувата Свобода ламає Київ і юрти на майдані — чотири. Стільки гидоти написали. Одного не зрозумію — хто? Внучата баби Параски або фанати Руслани, а може люди з комплексами невдах. Журналісти УП? Напевно, і ті, й інші. Майдан збирає друзів!", - написав Добкін у Twitter у перші дні Євромайдану, коли у Києві зібрали 100 тисяч прихильників євроінтеграції.

Нова баба Параска — раз, стара Руслана — два, моль-Луценко — три, біснувата Свобода ламає Київ і юрти на майдані — чотири

"План "Б" від Інни Б. Хотів би нагадати усім Б — зрадників не люблять ні свої, ні чужі. Бог вам суддя, а люди вам б...м вже оцінку дали", — так Добкін прокоментував вихід Інни Богословської з лав Партії регіонів.

Відновити Леніна

Коли у Києві знесли пам’ятник Леніну, Добкін взявся збирати гроші на відновлення постаменту. При цьому не обійшлося без образ.

"Завтра відкриваю рахунок, для відновлення пам'ятника Леніну в Києві. Внесу на рахунок 50000 гр. Всі, хто зневажає вуєк за їх тупизм, приєднуйтесь", — написав Добкін.

Хто зневажає вуєк за їх тупизм, приєднуйтесь

Не опозиція, а якісь суцільні невдахи

"Відставку уряду провалили, вибори з тріском програли, Президент виправив "юлькин" газовий договір. (…) Не опозиція, а якісь суцільні невдахи", — написав харківський політик у Twitter, після зустрічі українського та російського глав держав 17 грудня.

Перенести столицю до Харкова

А ще екс-глава Харківської ОДА хоче перенести столицю України до Харкова.

"Опитування: кияни підтримують акції на майдані. Значить і розвал підтримують. Треба переносити столицю до Харкова, як 19 грудня 1919 року", — вважає він.

Колишній губернатор Харківської області Михайло Добкін прокоментував символічне перейменування у Харкові проспекту Леніна на проспект Леннона. Зауважимо, участь в акції брали письменники Сергій Жадан та Юрій Андрухович.

"Веселі клоуни Жадан і Андрухович познущалися над назвами харківських проспектів і вулиць. Головна мета-примазатися до імені Джона Леннона", — прокоментував тоді Добкін.

Сміх над побитими

Екс-глава Харківської облдержадміністрації серед іншого написав, що начебто схід України не має жодного відношення до Євромайдану, тому Західну Україну треба від’єднати. У своєму твітті Добкін висловив переконання, що – цитуємо: "треба скасувати пакт Молотова-Ріббентропа", (незважаючи на те, що термін дії документу минув ще в 49 році).

А ще Добкін посміявся над побитим 3 січня, нардепом від "Свободи" Андрієм Іллєнком.

"Друзі надіслали фото. Гріх сміятися над хворими людьми... Але не можу втриматися", — написав він у коментарі до фото побитого Іллєнка, на якому було дописано "Гітлер капут".

Також Добкін сказав, що представники ВО "Свобода" чинять беззаконня і назвав їх "політичними гопниками".

"Життя політичних гопників сповнене пригод. То ветеранів 9 травня мучать, то пам'ятники ламають, то в морду отримують. Романтика", - вважає Добкін.

А після повідомлень про загибель активістів на вулиці Грушевського у Києві, Добкін похвалив силовиків...

"Беркут, міліція і хлопці із Внутрішніх військ справжні герої! Велика частина країни з вами і за вас!" — написав він у Twitter.

"Десерт" з 2007 року

І на десерт, у 2007 році Михайло Добкін (на той час мер Харкова) записує звернення до городян, а Геннадій Кернес (на той час секретар Харківської міськради) дає вказівки, використовуючи нецензурну лексику.