Про це повідомили у прес-службі Донецької міської ради.

За минулу добу через артобстріли в місті виникло 13 пожеж, 9 з яких — у житлових будинках приватного сектора.

Через потрапляння снарядів у Петровському районі пошкоджено дахи, перекриття в житлових будинках №7 і №9 по вулиці Павлівській, №№ 45а, 35 та 37 по вулиці Шлях до соціалізму.

У Кіровському районі пошкоджено житловий будинок по вулиці Шкільній, 75.

У Будьонівському районі по вулиці Міліцейській, 22 пошкоджено дах житлового будинку. Перебитий газопровід в районі Казенного заводу хімічних виробів.

В результаті артобстрілу пошкоджений морг ДОКТМО (лікарня Калініна) і бюро ритуальних послуг "Нікрополь", ступінь пошкодження зараз встановлюється. В багатьох корпусах лікарні вибиті вікна.

Ситуація з електропостачанням залишається напруженою, за ніч знеструмлено 26 ТП.

Через вчорашній обстріл Калінінського району досі не відновлено рух тролейбусів за маршрутами №7 і №11. Вранці не ходили тролейбуси №2 через неспокійну обстановку біля ж/д вокзалу. Станом на ранок рух було відновлено.

Близько 9:00 Кіровський район піддався артобстрілу, зокрема селище шахти Абакумова. Також жителі повідомляють про залпи у мікрорайонах Текстильник і Широкий.

До слова, у Донецьку зруйновані численні будівлі та об'єкти інфраструктури. Майже вщент зруйнували Донецький обласний краєзнавчий музей.