В результаті ранкового артилерійського обстрілу в Київському районі загинуло 2 мирних жителя, які в цей момент знаходилися на зупинці громадського транспорту. В Кіровському районі осколкові поранення отримав 1 мирний житель, він, на жаль, після доставки каретою швидкої допомоги в лікарню, помер,
— йдеться у повідомленні донецької міськради.

Крім того, у міськраді додали, що в п'ятницю ввечері під артобстріл потрапила машина ДСНС, один із співробітників служби отримав осколкові поранення. В терміновому порядку він був доставлений в обласну травматологію.

Як стало відомо, за інформацією ДСНС, за минулу добу в результаті артобстрілів значних пошкоджень зазнали будівлі у Петровському районі Донецька.

Вранці суботи артобстрілам піддалися Кіровський і Київський райони Донецька. В результаті попадання снаряда стався спалах складу поліграфічної продукції друкарні. У Київському районі снарядом був знищений магазин, осколки від снарядів пошкодили прилеглі будинки, зазначили у міськраді.

До слова, після обстрілів терористами центральної частини Донецька, у ніч на 21 серпня серйозно постраждала будівля Донецького обласного музею.