Про це у Facebook повідомив керівник "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук.

"У Донецьку (північний і північно-західний райони міста) розгорнута "зведена бригада" російсько-терористичних військ. Основа "бригади" - доукомплектований батальйон "Оплот" і кілька дрібних терористичних груп. "Бригада" оснащена кількома десятками одиниць бронетехніки і до 30 одиницями артсистем. Є випадки проникнення диверсійно-розвідувальних груп терористів в райони, контрольовані українськими військами, за окружною дорогою Донецька", - поінформував Тимчук.

За його словами, також у Донецьку зафіксовано мобільні групи російських військ, що діють без взаємодії з терористичними угрупованнями.

"Координуючий центр" російських ДРГ перебуває на східній околиці Донецька. Раніше відзначалися перекидання в цей район командно-штабних машин (КШМ) військ РФ з району Тореза", - зазначив керівник "ІО".

"Зафіксовано перекидання бронегрупи російсько-терористичних військ через район Саур-Могили за напрямом н.п. Тельманове. Бронегрупа володіє до 20 одиницями бронетехніки, включаючи 5-6 танків", - додав він.

Як відомо, за даними прес-служби АТО, втрат серед українських військовослужбовців за ніч немає.