Про це інформує прес-служба Донецької міськради.

"Станом на 18.30 обстановка в місті відносно спокійна. Близько 14.00 від жителів почали надходити повідомлення про те, що в Ленінському, Кіровському і Ворошиловському районах було чути кілька залпів з великокаліберного зброї", — йдеться у повідомленні.

Разом з тим, сьогодні аварійні бригади відновили енергопостачання 50 трансформаторних підстанцій, з яких: 24 підстанції в Київському районі, 13 - в Петровському, 10 підстанцій в місті Моспине і 3 - в селищі Новоросійське. Станом на 18.30 в Донецьку залишаються знеструмленими ще 44 підстанції.

Крім того, фахівці ПАТ "Донецькміськгаз" вели відновлювальні роботи на газопроводі в Куйбишевському районі. Підключені 806 квартир по проспекту Кремлівському.

"У зв'язку з тим, що несправний один з насосних агрегатів на Верхньокальміуській фільтрувальній станції, не змогли набрати потрібні рівні води Куйбишевський і Ленінський водопровідні вузли. Тому споживачам даних районів Донецькміськводоканал забезпечити подачу води з нормативним тиском не зможе", — додають у мерії.

Раніше повідомлялось, що ніч та перша половина 6 вересня в Донецьку пройшла спокійно.