Коли пенсіонерка спробувала вказати інформацію про свій вік, соціальна мережа Facebook показала їй повідомлення про помилку. Коли Маргарет з допомогою онуки вказала 1908-ий рік як рік свого народження, система змінила його на 1928-ий.

"Кожного разу, коли я намагалась змінити налаштування на правильний рік народження, Facebook видавав повідомлення про помилку і змінював цифру на рік, в якому бабуся насправді не народжувалась", - розповіла онука 104-річної Маргарет.

Представник Facebook повідомив, в свою чергу, що недавно вони виявили про труднощі, які виникають з введенням дати народження до 1910 року. Він вибачився за непорозуміння і пообіцяв, що помилку виправлять.

До слова, у Facebook звіт собаки про затримання злочинця зібрав тисячі перепостів. Через плутанину у правилах ведення документації, керівництво британської поліції вимагало письмовий звіт від працівника на ім'я Піч. Тож кінолог собаки вирішив допомогти чотирилапому і написав: "Я бігати за ним, я кусати його, поганий, але смачний".