Інцидент стався в ніч на 3-тє лютого. Боєць Андрій з 93-ї бригади разом із другом зайшли до одного кафе мережі "Ель кафа", проте на вході хлопцям відмовили. Аргумент охоронця — у закладах "Ель кафа" у військовій формі не впускають. Мовляв, дрес-код такий. Аби перевірити, хлопці навідалися до іншого закладу мережі. Проте і там відповідь була негативна.

Про інцидент друзі Андрія написали у соцмережі. Хамська поведінка охоронців викликала шквал обурень на офіційній сторінці закладу. Дирекція мережі на критику відреагувала. Кажуть, такої заборони не існує, а бійцеві треба було звернутися до адміністратора.

Читайте також: У Херсоні зустріли бійців Нацгвардії, які обороняли Маріуполь

В такій собі пояснювальній записці вибаченнями і не пахло. Ми вирішили разом із вояками завітати до закладу. Цього разу хлопці у військовій формі зайшли без перешкод. Сіли за столик, кличемо дирекцію.

В своє виправдання у закладі кажуть, тоді на зміні працювали стажери, мовляв таке рішення — винятково їхня ініціатива. А щоб з'ясувати всі обставини, із загадковими стажерами адміністрація зв'язатися не змогла. Перед військовим таки вибачилися. Проте шквал обурень у коментарях до посту не зменшився.