Про це на своїй сторінці у Facebook написав активіст Дмитро Фортунатов.

Сьогодні о 1.00 ночі патруль Лівого Берега виїхав на виклик по 102, повідомлення про те, що у квартирі утримується дівчина кавказцями, які намагаються її зґвалтувати,
— повідомив він.

За словами Фортунатова, коли вони прибули на місце по вул. Празька, 25 кв.33, працівники міліції вже спілкувались с заявником . На вимогу правоохоронців відчинити двері ніхто не відповів.

Коли примусово були відчинені двері, в коридорі стояв чоловік кавказької зовнішності з пістолетом, направленим на співробітників МВС та членів ГФ "Лівий Берег", в долі секунд з боку кавказця полетіла граната і пролунав вибух. Граната викотилась у під’їзд і вибухнула під ногами співробітників міліції і членів ГФ "Лівий Берег",
— розповів активіст.

В результаті інциденту в тяжкому стані в лікарні перебувають двоє членів ГФ "Лівий Берег" і троє співробітників міліції.

Озброєні злочинці втекли і зараз оголошені в розшук.

Прикмети: Сивий чоловік з бородою. кавказької зовнішності. Можливо, поранений у ногу. Вік 45-50.

Інші два злочинці — від 30 до 35 років. Балян Арам Рафаїлович 04.12.1970 року народження, Сліпич або Шніпич Анатолий Степанович, 03.01.1968 року народження.

Авто, на якому можуть пересуватись злочинці, — пісочного чи помаранчевого кольору ВАЗ 2106, державний номерний знак ВВ 3342 ВВ.

Додамо, у Києві в ніч з п'ятниці на суботу пролунав вибух. В одному з дворів Деснянського району за різними даними вибухнула граната.