Як повідомляє "РБК-Україна", активістів налічується близько 150 осіб, а "тітушок" – 50-60.

Зіткнення почалися після того, як кілька активістів спробували витягнути стовпчики з огорожі навколо скандальної забудови на "Осокорках". "Тітушки" відтіснили натовп активістів, стріляючи цілеспрямовано в натовп ракетницями і димовими шашками. Активісти відповідають їм камінням і палицями.

Чергова спроба у Києві на Осокорках почати будівництво, народ - проти, чекає команду, налаштований рішуче. Мусорів нагна...

Posted by Віталій Уманець on 19 травня 2015 р.

Кілька десятків людей отримали травми, у деяких розбиті носи. Зазначимо, міліція довгий час не втручалася у процес.

Пізніше на місце подій прибув глава МВС міста Києва генерал-майор Олександр Терещук. Після його появи зіткнення на деякий час припинилися, міліція почала відтісняти активістів і "тітушок", але періодично сутички відбуваються знову.

Міліція вже затримала декілька активістів і "тітушок" у балаклавах. Мітингувальники розходитися не збираються, вони продовжують ламати паркан.

"Працівники столичної міліції втрутилися у ситуацію, живим ланцюжком стали між двома конфліктуючими сторонами. За попередніми даними внаслідок конфлікту постраждало кілька громадян", — повідомили у прес-службі київської міліції.