"Коли хлопець прогулювався центральною частиною Києва, за адресою вул. Кропивницького, 4, на нього напали троє невідомих чоловіків. В результаті бійки студент-іноземець отримав тілесні ушкодження та виявив відсутність декількох кредитних банківських карток, айфона і 200 гривень", - зазначається у повідомленні відомства.

Невдовзі правоохоронці викликали лікарів для надання медичної допомоги студентові-вболівальнику. Однак, потерпілий від госпіталізації та медичного огляду на місці відмовився. Як зазначили у міліції, у вівторок іноземець звернувся до медичної установи за допомогою. Після огляду лікарями та встановлення попереднього діагнозу "забій та садна правої кисті, підозра на алкогольне сп'яніння", потерпілий самовільно залишив лікарню.

Повідомляється, що слідчий відділ Печерського РУГУ МВС України в Києві порушив кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж). Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення і затримання осіб, які вчинили злочин.

До слова, низький тиск води у душі та перебої з електроенергією - такі зауваження до столичних чиновників мають шведські вболівальники. Втім, навіть такі недоліки життя у кемпінгу на Трухановому острові, не псують настрій скандинавам.