Відповідну інформацію надає прес-служба партії.

Цього разу від рук невідомих постраждав Тарас Дяченко. Його побили у парку "Перемога" в Дніпровському районі, що входить до 214 виборчого округу.

"Активіст отримав ушкодження середнього ступеня тяжкості - струс мозку, вибитий зуб, розсічення в області скроні, зламаний палець, розірвані зв’язки. За фактом побиття Дяченко написав заяву в міліцію. Нападника вдалося затримати, наразі вирішується питання щодо порушення кримінальної справи", - зазначено у повідомленні.

Свідки нападу акцентують на тому, що побиття невідомі спланували заздалегідь

"Жінка, яка була провокаторкою, довгий час сиділа й спостерігала за діями активістів партії, очікуючи на зручний момент для конфлікту. Після її сигналу невідомо звідки з’явився кремезний чоловік і без будь-яких розмов почав бити Тараса", - повідомила дружина потерпілого Наталя.

До слова, 21 серпня троє невідомих напали на заступника керівника виборчого штабу УДАР цього ж округу, Олександра Восколовича.

До слова, у Кременчуці затримали групу молодих людей віком від 23 до 35 років, які пошкодили білборди кандидата в народні депутати від партії УДАР Віталія Кличка.