Він наголосив на необхідності розбудови місцевих осередків, підготовці кадрів на місцях та участі у виборах до місцевих органів влади. А народним депутатам від цієї політсили він запропонував зосередитися на реформуванні держапарату, судової гілки влади, децентралізації владних повноважень, посиленні контролю за використанням бюджетних коштів та протидії корупції.

Крім того, під постійний контроль народні депутати від фракції "Об'єднання Самопоміч" мають взяти використання бюджетних коштів. Особливо тих 90 млрд гривень, які виділено на оборону. А депутати Київради говорили про загострення ситуації в столиці.

Делегати зїзду одностайно прийняли до лав політичної партії "Об'єднання Самопоміч" семеро нових кандидатів. П'ятеро з яких – нині діючі депутати Верховної Ради.

До слова, вчора в Апеляційному адмінсуді Харкова мали б розглянути скаргу на рішення поновити люстрованого працівника прокуратури Володимира Суходубова. Він став першим чиновником, якому вдалося через суд повернутися - його поновили на посаді.