В кожному знімку - зв’язок між природою, предметами та молодими людьми. Саме так, а не інакше, наголошує автор, і має виглядати художнє фото.

“Фотографія настільки нам знайома, що іноді люди думають, що розуміють, чим вона є насправді. Навіть тут зараз є багато фотографів, всі вони мають відчуття, розуміння фотографії. Але на мою думку, до неї треба підходити глибше у художньому розумінні”, - каже фотохудожник Джефф Волл.

Також в експозиції роботи британського художника Гарі Х’юма, об’єднані назвою "Краса". Автор розповідає, на творчість багато років тому надихнули стосунки в його родині. На картинах - відомі постаті сучасності, зокрема Ангела Меркель, щоправда, в уяві художника - у вигляді.. чи то коня, чи то - його фрагментів.

“Краса картини, на моє переконання пов’язана з моментом відпочинку від усього, що нас оточує”, - каже художник Гарі Х’юм.

Не відстають і українці. Художник Микола Маценко показав свій "Неофольк". Каже, цей проект розпочав, як рефлексію на традиційні народні килими і настільки захопився, що зупинятися поки не планує. Усього в доробку - понад півтори сотні робіт - в експозиції ж - 46.

“Це самоідентифікація, як моя персональна у соціумі, так і самоідентифікація нашої країни, яка не відбулась, і ніяк не відбудеться у світі”, - каже художник Микола Маценко.

Виставку відкриють для відвідувачів 4 лютого, триватиме до 1 квітня.