Ювелірні вироби, домашні улюбленці, оригінальний хенд-мейд і навіть побачення. Усе це українці віддають на торги, щоб заробити гроші на армію. Аби підтримати вояків, дівчата пакують їм спеціальні набори для холостяків. А волонтери вже почали готувати для них новорічні подарунки.

Благодійні побачення нині популярні, кажуть організатори. На них сходили близько 100 пар. Частина з них вже навіть у стосунках. Загалом на потреби наших вояків таким чином зібрали понад 100 тисяч гривень.

Волонтери кажуть, аби зібрати гроші для армії українці віддають на аукціони навіть ювелірні вироби та домашніх улюбленців. А на одному складі вже пакують усе найнеобхідніше на передовій. Найбільше – теплого одягу. Та зігріти тут хочуть не лише тіло солдата, а й душу. Для цього волонтери організували збір пакунків для холостяків від наших дівчат.

Постаралися і діти. Патріотичне печиво учні однієї з київських шкіл розмалювали й розписали самостійно. Зробили й обереги з побажаннями, листівки, малюнки, фенічки, іграшки та навіть картини з бісеру. Нині волонтери вже збирають воякам новорічні подарунки.

Для військових вже навіть готують сценарій новорічного свята. Обіцяють, вбратися в дідів морозів та організувати на фронті Новий рік.