Про це повідомляє УНН.

“Я цю інформацію чув так само, як і всі, від Петра Порошенка, який про це повідомив у ЗМІ. Що він мав на увазі, хто і що готує - я не знаю. У всякому випадку нас про це не інформували. Так що, певно що для точної інформації краще було б запитати у самого Порошенка, що він мав на увазі”, - зазначив Радуцький.

На сайті клініки “Борис” повідомляють, що стан здоров’я Дмитра Булатова є стабільним.

“Клініка “Борис” спростовує інформацію, яка з’явилася у деяких ЗМІ, начебто Дмитро Булатов потребує допомоги, яку не в змозі надати спеціалісти клініки. Фахівці “Борису”, зазначила Ольга Перельман, цілком здатні впоратися із завданням вилікувати Булатова. Прогноз сприятливий, пацієнт йде на поправку, загрози його життю немає”, - йдеться в повідомленні медзакладу.

Зауважимо, в ефірі “Еспресо.TV” повідомили, що Дмитро Булатов досі перебуває в критичному стані. Його дружину не пускають до нього в палату. Окрім того, не пустили до нього і журналістку Тетяну Чорновол.

Нагадаємо, лідера Автомайдану знайшли 30 січня - через тиждень після його викрадення. Невідомі, як розповідає сам Булатов, розпинали його, відрізали вухо, проколювали руки, ноги та тулуб.

Нардеп Петро Порошенко розповів, що результатом домовленості в рамках Мюнхенської конференції з безпеки стало рішення 2 лютого вивезти активіста автомайдану Дмитра Булатова на лікування до однієї із європейських країн.