Кличко обіцяв прозорі конкурси на призначення ключових посад, проте поки ситуація незрозуміла.

Прізвище Козловський Олександр - по-батькові не знаю, але суть проста для того, щоб з'явилися претенденти треба оголосити конкурс, звичайно їх немає,бо конкурсу немає. Якщо я, як депутат і член транспортної комісії дізнаюсь в коридорах про таке призначення, то звідки можуть кандидати про нього знати. Я переконаний, що в юридичному полі мер має такі повноваження - призначати того, кого захоче. Але це точно не відповідає його обіцянкам. І не відповідає тим принципам і задачам, які були продекларовані перед передвиборною кампанією,
— зазначає депутат Київради від партії ''Об'єднання "Самопоміч" Андрій Логвін.

Відсутність конкурсу підтверджують і члени постійної комісії, а єдиним кандидатом називають колишнього керівника різноманітних посад за часів Черновецького, а нині радника міського голови Олександра Козловського. Тому голова комісії з питань транспорту та зв'язку, який належить до партії Кличка, ніяких порушень у такому призначенні не побачив.

Тому постійна комісія з питань транспорту та зв’язку не розглядала претендентів на одну з ключових посад в КМДА. Хоча, впевнена більшість депутатів, саме міський голова мав би ініціювати проведення прозорих конкурсів перед тим, як призначати чиновників.