Активи "МАКО", відповідно до звіту за 2012 рік, склали 970 млн грн. Станом на кінець року в Групу входило 18 підприємств в Україні, Голландії та Швейцарії.

"Ми твердо дотримуємося раніше прийнятого курсу на впровадження найкращих практик корпоративного управління в Групі. Починаючи з минулого року, ми надаємо зацікавленим сторонам ключову фінансову інформацію про результати нашої діяльності і маємо намір продовжувати робити це і в майбутньому. Наша відкритість і готовність до конструктивного діалогу є важливим елементом довгострокового і сталого розвитку групи", - розповів акціонер Групи "МАКО" Олександр Янукович.

Читайте також: Януковичу-молодшому належить 10% кредитів залізниць

Валовий прибуток від реалізації склав 543 млн грн, чистий процентний дохід від банківської діяльності - 181 млн грн, результат від операцій до оподаткування - 575 млн грн.

Сумарні витрати з податку на прибуток, згідно зі звітом, склали 123 млн грн. При цьому загальна сума податків і зборів, виплачених підприємствами групи до бюджетів усіх рівнів, перевищила 153 млн грн (у тому числі єдиний соціальний внесок - більш ніж 27 млн ​​грн).

Загальна кількість працівників на підприємствах групи "МАКО" становить близько 925 осіб.

Нагадаємо, група "МАКО" передала 19,4% своїх акцій ПрАТ "Артемівськ Вайнері" голландської компанії Artvin Holding (також входить до складу групи).