У руках люди тримали партійні прапори і плакати: "Хочу читати Пушкіна російською мовою", "Литвин — зрадник народу".

Після закінчення акції її учасники пройшли від Верховної Ради Криму до будівлі представництва президента в Криму з тим, щоб передати звернення до президента з проханням якомога швидше підписати закон про мови.

У той же час, біля представництва президента в Криму проводилася ще одна акція "За єдність України", організована громадською організацією "Кримський центр ділового співробітництва Український дім Сімферополя", які вимагали від голови Верховної Ради Володимира Литвина та Президента України Віктора Януковича не підписувати закон.

У ній взяли участь близько 20 людей.

Вона планувалася, як мітинг, однак, оскільки за позовом Сімферопольського міського виконкому суд заборонив проведення мітингу, акція пройшла у формі зустрічі з депутатом Верховної Ради Криму від фракції "Курултай РУХ" Леонідом Пілунським.

В руках учасники акції тримали численні державні прапори і плакати: "Янукович, будь Президентом України, а не намісником Москви!".

Учасники акції передали до представництва Президента України звернення, яке адресовано Володимиру Литвину і Віктору Януковичу.

Нагадаємо, у Києві біля Українського дому в Києві триває акція на захист української мови. На сходах будівлі перебуває близько 50 людей.