Кореспондент УНН розповів, що активіст сам продемонстрував обидва паспорти, а на додаткове питання, чи він знає, що в Україні заборонене подвійне громадянство, відповів: “Хай забороняють, я їм не забороняю забороняти”.

Більше того, Любарець розповів, що він є віце-президентом нафтовидобувної компанії “Карпатія”.

Нагадаємо, днями губернатор Миколаївщини Микола Круглов заявив, що учасники "врадіївської ходи", пов’язаної із побиттям і зґвалтуванням міліціонерами 29-річної Ірини Крашкової, — громадяни США.

Як відомо, цього літа Україну сколихнула жахлива трагедія: у селі Врадіївка Миколаївської області двоє міліціонерів, Євген Дрижак та Дмитро Поліщук, жорстоко зґвалтували і намагалися вбити місцеву жительку Ірину Крашкову. Їм допомагав таксист Сергій Рябіненко.

Врадіївців обурив той факт, що міліціонери могли уникнути покарання, оскільки мають впливові зв'язки у структурах міліції.

Люди мітингували та брали штурмом місцеве відділення міліції.

Врешті справа отримала всеукраїнський резонанс, її під особистий контроль взяв президент України.

Наразі триває слідство у справі, очікують на суд.

Обурені громадяни на знак протесту навіть організували "врадіївську ходу" — йшли пішки з Врадіївки до Києва з мітингами.

22 липня ініціатора Врадіївської ходи Василя Любарця, якого звинувачували у порушенні правил проведення мирних зборів, таки засудили до 10 днів арешту.